این دستگاه که با نام های ملات ساز، خلاطه، میکسر بتون و مخلوط کن بتن نیز شناخته شده، جز جدید ترین دستگاه های بتن ریزی و با نازلترین قیمت می باشد و برای تولید بتن با حجم کم و متوسط، مثلا تا 30 متر مکعب و در روز کاربرد دارد. عملکرد این دستگاه مانند پیمانه کردن مصالح توسط نیروی انسانی صورت می گیرد لذا این نیروهای انسانی می بایست آموزش کافی را در این زمینه ببینند.

این شرکت به عنوان بزرگترین تامین کننده ماشین آلات ساختمانی آمادگی خود را جهت تامین انواع بتونیر، اعم از بتونیر 120 لیتری، 250 لیتری، 350 لیتری، 400 لیتری، 500 لیتری، 750 لیتری و 1000 لیتری، همچنین ارائه پیشنهادات فنی و مالی اعم از مشخصات فنی، دیتا شیت، لیست قیمت بتونیر و همچنین خدمات پس از فروش اعم از راه اندازی واحد تخصصی تعمیرات و عیب یابی بتونیر اعلام می نماید

اجزای بتونیر

اصلی‌ترین اجزاء میکسر بتن شاسی، دیگ، منبع ایجاد نیروی محرکه، چرخ یا پایه می‌باشد.

شاسی در بتونیرهای ۲۵۰ و ۴۰۰ لیتری به دو دسته دنده زیر و دنده کمر تقسیم می‌شوند. دیگ در بتونیر عنصر اصلی و مهم می‌باشد که از جنس ورق‌های فولادی مستحکم ساخته می‌شود.

منبع ایجاد نیروی محرکه با اعمال نیرو، دیگ را به حرکت درآورده و عمل مخلوط کردن متریال درونی دیگ را انجام می‌دهد. دیگ میکسر بتن می‌تواند برقی یا سوختی باشد که در نمونه‌های برقی از الکتروموتورهای تک فاز و سه فاز چینی، ایرانی و اروپایی می‌توان استفاده کرد و موتورهای سوختی با سوخت بنزین، گازوئیل یا میکس در توان‌های مختلف و برندهای مختلف استفاده کرد.

در بتونیرها از دو مدل چرخ استفاده می‌گردد صفحه و بلبرینگ یا توپی چرخ خودرویی و در نوع لاستیک‌ها دست‌دوم، بازسازی‌شده، روکش و لاستیک نو استفاده می‌گردد که بتونیرها می‌توانند دوچرخ یا چهارچرخ باشند.

دستگاه بتونیر دارای یک موتور گرداننده درام یا همان دیگ می باشد که قدرت آن بر حسب اسب بخار از 2 تا 20 اسب بخار میتواند متغیر باشد. نکته قابل ذکر در اینباره این است که هرچه دیگ بتونیر بزرگ تر باشد موتور با قدرت بیشتری مورد نیاز خواهد بود. نکته قابل ذکر در این مورد این است که مکانیزم گردش درام می تواند اصطلاحا به صورت دنده ریز ، دنده کمر یا رولیک لاستیک فشرده باشد.

به طور خلاصه میتوان کاربردهای این ماشین را به شکل زیر خلاصه نمود:

۱- هم زدن و مخلوط کردن مناسب بتن با مواد مورد نیازبه منظور ساخت بتن در مقادیر مختلف
۲-استفاده در انواع آزمایشگاههای صنعتی جهت انجام انواع تست
۳- می انواع مواد در کارگاههای صنعتی
۴- جهت بتن ریزی در پروژه های ساخت و ساز . پروژه های کوچک و ساخت و سازهای متوسط و همچنین پروژه هایی با  ابعاد بسیار وسیع همچون پروژه های سد سازی، ساخت راه آهن، فرودگاه ، پارکینگ، مجتمع تجاری

بتونیر دنده کمر

این مدل از میکسرها به عنوان یک ابزار کارآمد و پر استفاده در پروژه ها، مخصوصا در ساخت بتن آماده و تولید تیرچه و بلوک کاربرد دارند. بتونیر دنده کمر دارای صدای بیشتری نسبت به نوع دنده زیر می باشد. به طور کلی استفاده از این مدل ملات ساز ها از دنده زیر مقرون به صرفه تر می باشد. دلیل آن این است که تعمیر و نگهداری این دستگاه ها آسانتر است. ولی مدلهای دیگر برای سرویس و تعمیر نیاز به افراد حرفه ای دارند. در عین حال در این مدلها امکان استفاده از دنده های آهنی وجود ندارد. بنابراین زود خورده شدن دنده های چدنی یکی از معایب آن میباشد. ضمن این که یکی از معایب دیگر این مدل صدای بیشتر دستگاه می باشد.

بتونیر دنده زیر


بتونیر دنده زیر معمولا از ظرفیت 250 شروع شده تا ظرفیت 1000 لیتر تولید میشود. ماشین های دنده زیر صدای کم تری نسبت به مدل دنده کمری ایجاد میکنند. همچنین دارای استهلاک کمتری نیزمیباشد. در عین حال دارای استحکام بسیار خوبی هستند. از معایبی  این مدل میتوان به مشکل بودن تعمیر و سرویس آن برای افراد نا آشنا و مبتدی اشاره کرد.

تفاوت بتونیر دنده زیر و دنده کمر

اگر دنده های مخلوط کن دور تا دور دیگ باشد به آن بتونیر دنده کمر و اگر دنده های آن زیر دیگ تعبیه شده باشد به آن خلاطه دنده زیر می گویند. تفاوت بتونیر دنده زیر با بتونیر دنده کمر در شکل قرارگیری دنده های آن می باشد. مثلاً در بتونیر دنده زیر، دنده ها در زیر دیگ بوده و چرخش دیگ شبیه حالت دیفرانسیلی می باشد که به طبع آن صدای کمتر و اصطحلاک بیشتری دارد. در بتونیر دنده کمر یا دنده دور، چرخ دنده ها در دور تا دور دیگ بوده و صدای بیشتری نسبت به بتونیر دنده زیر ایجاد کرده ولیکن اصطحلاک آن کمتر از دنده زیر می باشد. در هنگام ساخت ملات ابتدا آب داخل دیگ ریخته و بتونیر برقی یا بنزینی را روشن نمایید. سپس ماسه و سیمان را به صورت دستی یا توسط باکت اضافه نمایید. اختلاط بتن با توجه به عیار مورد نیاز بتن مشخص می گردد و درصد سیمان کم و زیاد می گردد. پس از هر بار اختلاط بتن در بتن ریز داخل دیگ آن را شستشو داده و پس از هر 400 ساعت استفاده سعی گردد موتور و گیربکس ها سرویس گردد.

بتونیر 250 لیتری تا بتونیر 1000 لیتری دارای چرخ نیز می باشد که به دلیل مکانیسم شاسی و نبود فنر در شاسی سعی گردد از یدک کشیدن مخلوط کن بتن یا میکسر بتن  با سرعت بالا و در مسافت های بالا خودداری گردد. لاستیک های بتن ریز معمولاً لاستیک های خط دار می باشد و برای مسافتهای طولانی ساخته نشده است. همچنین دقت فرمایید از خرید شاسی های متفرقه و فاقد برند معتبر خودداری فرمایید. برای آگاهی از قیمت میکسر بتن باید با فروشندگان این ماشین تماس حاصل نمایید.

استفاده و کار با بتونیر


طرز کار میکسر بتن بسیار آسان است. در ابتدا موتور دستگاه را روشن کنید. هنگامی که دیگ شروع به حرکت کرد آن را در حال بارگیری قرار دهید. سپس مواد ساخت خود را بارگیری نمایید. بعد از مخلوط شدن کامل و تولید ماده مورد نظر دیگ را تخلیه کنید. بارگیری یا به صورت دستی بوده یا به وسیله باکت هیدرولیکی میباشد. تخلیه دیگ نیز یا به صورت دستی و گیربکسی یا به طریقه خروجی مع می باشد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : دنده ,بتونیر ,استفاده ,دستگاه ,ساخت ,لیتری، ,بتونیر دنده ,صورت دستی ,صدای بیشتری ,تفاوت بتونیر ,بیشتری نسبت ,منبع ایجاد نیروی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشاوره حرف آخر آویزون جوجه یک روزه مادر جوجه اجداد معرفی بهترین های هر حوزه Christine 608 bearing - ydbearing.net ویستا سازه خرید فالوور اینستاگرام Francis دوست هلندی خانم شهیدی